Openingstijden: maandag t/m zondag 10.00 - 20.00 uur.

Bel ons

Informatie over onze manier van werken

 

Kwaliteit

Over smaak valt te twisten. Over kwaliteit niet. Bij de voorbereiding van uw opdracht wordt niets aan het toeval overgelaten. Ons creatieve keukenteam werkt uitsluitend met verse ingrediënten.

De Toren beschikt over een moderne keuken met alle faciliteiten. Uw wensen worden met zorg en toewijding door onze medewerkers uitgevoerd. Onze kwaliteit vindt u niet alleen in het "eten en drinken". Onze gehele aanpak is gericht op service. 

Vanaf het eerste contact tot en met het opruimen of ophalen van overgebleven producten. Als all-in cateraar beschikken wij over een ruim en modern assortiment verhuurartikelen waarmee u uw feest compleet kan maken. Van welke omvang uw opdracht ook is; een enkele salade of een compleet gecombineerd koud en warm buffet. U kunt altijd rekenen op een royale opmaak, de hoogste kwaliteit en stipte levering. 
 

allergenen

Onze allergenenkaart is hier te vinden. Wij doen ons uiterste best om zorgvuldig te werken. Maar wij kunnen niet garanderen dat sporen van ingrediënten niet ook op/in andere producten terecht kunnen komen.

 

Personeel

Bij Catering de Toren werken mensen met plezier. Dit komt tot uiting in de producten die wij leveren en de bediening tijdens uw feest. Ons personeel is gemotiveerd en vakkundig, zij hebben allen een passie voor het vak. 

Door hun jarenlange ervaring komt u niet snel voor verrassingen te staan. Alles is goed geregeld. Zij staan u met advies terzijde om uw wensen te verwerken, uw opdracht wordt vervolgens met de grootste zorg uitgevoerd. Na het bereiden van de producten worden deze op het afgesproken tijdstip op de feestlocatie bezorgd. 

Mocht u over bedienend personeel willen beschikken dan kunt u er op rekenen ons personeel "het verhogen van de feestvreugde" tot doel heeft. 

 

Verhuur

Uiteraard beschikt Catering de Toren over een breed en compleet assortiment verhuurartikelen. Van gebaksvorkjes, bestek, borden, glaswerk, tafels, stoelen tot complete tapinstallaties en partytenten. Alles wat u nodig heeft kunnen wij leveren. Erg makkelijk, want uw eigen servies en glaswerk kan in de kast blijven staan en u hoeft niets bij de buren te lenen.

Geeft u een klein feestje dan kan worden volstaan met het huren van enkele sta-tafels, eventueel met parasols. Bent u niet zeker over de weersomstandigheden, dan kunt u bij ons partytenten huren die wij voor u plaatsen en afbreken.

Ook aan de verwarming is gedacht. Geeft u een "groot feest" dan overkappen wij desnoods uw feestlocatie en kleden deze sfeervol aan. Laat u door ons personeel adviseren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bezorg- en ophaalkosten van verhuurartikelen

Castricum € 25,00.

Limmen € 30,00.

Andere woonplaatsen op aanvraag.

 

Bezorgkosten lunch en catering

Castricum vanaf € 10,00 per rit 

Limmen vanaf € 12,50 per rit 

Andere woonplaatsen op aanvraag.

 

Algemene voorwaarden

Wij streven ernaar uw bestelling op het afgesproken tijdstip bij u af te leveren. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden niet lukken, dan nemen wij telefonisch contact met u op. 

Wij leveren uw bestelling af tot aan uw voordeur. Uw retourgoederen worden op het afgesproken tijdstip weer door ons opgehaald. Barren en tapinstallaties zijn bij aflevering door ons gespoeld. Glaswerk wordt vaatwasschoon bij u afgeleverd. 

Wij controleren in uw bijzijn geretourneerde goederen op gebreken. Alle verhuurartikelen die door u beschadigd zijn, worden op uw kosten hersteld of vervangen (ook ontbrekende artikelen). Onaangebroken flessen/fusten kunnen aan ons worden geretourneerd. Partytenten worden door ons eigen personeel geplaatst en afgebroken.

Als de gehuurde artikelen niet naar wenst functioneren, kunt u ons altijd bellen. Wij lossen dit zo snel mogelijk voor u op. 

Bij verhuur van een bar en/of tapinstallatie kunnen wij u vragen naar uw identiteitsbewijs.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. 

 
Heeft u na het doorlezen van deze informatie nog vragen of wilt u advies bij het samenstellen van uw opdracht? Neem dan contact op met Arjan de Winter of Ronald Meijer, bij voorkeur tussen 9.00 en 12.00 uur.